Septemberbrev från rektor

Hej alla!

Nu är arbetet i full gång och skolan sjuder av liv. Vädret har varit härligt alltsedan skolstart och det innebär att det varit full fart även på skolgården.

Ni har säkert lagt märket till vår nya, fina rastbod, där det kommer att finas leksaker att låna i första hand under lunchrasten. Det blir ett system med lånekort, precis som på biblioteket. De äldsta eleverna kommer att, med vuxenstöd, agera ulånare. Ni har också kunnat ta del av informationen om Trivselprogrammet, som startat nu under hösten. Finns att läsa om här på hemsidan. Det betyder också mer aktiviteter på skolgården under rasterna.

Nu under september kommer vi att säga hej och tack till biträdande rektor Hossein Tajik, som fått ett nytt uppdrag i en annan del av Stockholm. Vi önskar honom lycka till på sin nya arbetsplats. Hosseins efterträdare, Anna Romanus, kommer i mitten av november och vi hälsar henne välkommen.

Kom ihåg att ni kan följa oss på vårt instagramkonto #katarinasodraskola för att få syn på vad som verkligen händer här på dagarna. En vecka i taget är olika delar av verksamheten ansvarig för att lägga ut bilder.

Hälsningar

Margareta Scherman

Dela:
Kategorier: